Jobs

HULPKOK / KOK

Studentenjob – Online sinds 11 mrt. 2018

Functieomschrijving

in de zomermaanden juli en augustus is de beachclub van VVW Zutendaal The place to be. Met meer dan 700 leden is het de grootste watersportclub in Limburg. om onze constante groei verder te kunnen zetten zijn we op zoek naar een hulpkok / kok om onze klanten tevreden te stellen. We zoeken iemand met een passie voor keuken. Zowel studenten, flexijobs of personen die voor een bepaalde duur hun kunnen willen tonen zijn welkom.

Profiel

Gepassioneerd zijn door koken, flexiblen zijn. Regels van HACCP volgen.

Jobgerelateerde competenties

  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, …
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, …)
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, …)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees, vis, groenten, … koken of opwarmen
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, …)

Persoonsgebonden competenties

  • Zelfstandig werken
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Omgaan met stress
  • Resultaatgerichtheid
  • Plannen (= ordenen)
  • Regels en afspraken nakomen
  • Samenwerken als hecht team
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben

HULPKELNERS

Studentenjob – Online sinds 22 jan. 2018

Functieomschrijving

In de maanden juli en augustus help je mee in de cafetarie van VVW Zutendaal. Je taken bestaan uit het helpen in de keuken, bestellingen opnemen enz.

Profiel

Leergierig, eerlijk, correct, beleefd en oog voor detail en hygiene.

Jobgerelateerde competenties

  • De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken
  • De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen
  • De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren
  • De glazen afwassen
  • De betaling voor de consumpties innen
  • De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
  • Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, …)

Persoonsgebonden competenties

  • Zelfstandig werken
  • Plannen (= ordenen)
  • Samenwerken als hecht team
  • Resultaatgerichtheid
  • Commercieel zijn
  • Regels en afspraken nakomen
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *